Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Acupunctuur: Bewezen effectief bij pijnklachten!

acupunctuur

BATHMEN – Op diverse landelijke congressen is de afgelopen maand veel gesproken over pijn. Eén op de vijf Nederlanders heeft dagelijks te maken met een vorm van pijn. Deze pijn kan het dagelijks functioneren sterk beïnvloeden. Recent wetenschappelijk onderzoek heeft opnieuw aangetoond dat pijnklachten door acupunctuur positief beïnvloed, dan wel verholpen worden en daarnaast ook effectief is op de lichaamsfunctie en emotie. Hierbij kunt u onder andere denken aan rugpijn, hoofdpijn, migraine, chronische of reumatische klachten.

Ook de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) heeft op deze congressen meegesproken over wat acupunctuur kan doen bij pijnklachten. De resultaten hiervan zijn in te zien op de website van de NVA.

 

Loopt u ook al geruime tijd met pijnklachten waar u maar niet vanaf komt?

Acupuncturist Jos Nollen, NVA-lid, vertelt graag vanuit zijn praktijk in Bathmen meer over hoe hij deze pijnklachten bij u kan verhelpen. Samen met u wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarna u in circa zes behandelingen resultaat kunt verwachten.

Indien u meer informatie wenst over de acupunctuurbehandelingen van Jos Nollen of u wilt een afspraak maken? Bezoek dan de website www.acupunctuur-nollen.nl, bel 0570-544016 of kom naar één van de (gratis) inloopspreekuren. Tevens kunt u zich aanmelden voor Taijiwuxigong® lessen op de donderdagavonden.