Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Acupunctuur Buqi Nollen helpt

bij uw gezondheidsklachten

Acupunctuur Buqi Nollen

BATHMEN – Loopt u al geruime tijd met vervelende klachten en wilt u hier in 2016 eindelijk van af? Acupunctuur kan u hierbij goed ondersteunen. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat acupunctuur helpt bij de bestrijding van diverse gezondheidsklachten en ongemakken. U kunt hierbij onder andere denken aan; (chronische) rug- en hoofdpijn, nek- en schouderklachten, ontstekingen aan de gewrichten, vermoeidheidsklachten, overgangsklachten of bijvoorbeeld ondersteuning bij het afvallen en/of stoppen met roken. Ook biedt acupunctuur in de wintermaanden een goede voorbereiding op het voorkomen van hooikoorts- en reumatische klachten in het voorjaar.

Acupuncturist J.A.J. Nollen zorgt, vanuit zijn praktijk in Bathmen, door middel van zijn jarenlange ervaring en unieke werkwijze voor een goed en snel herstel van uw klachten. Dit doet hij door oosterse en westerse kennis (fysiotherapie) met elkaar te combineren. Deze geïntegreerde behandelmethode leidt in de meeste gevallen binnen 6-8 behandelingen tot het gewenste resultaat.

Naast acupunctuur biedt J.A.J. Nollen Taijiwuxigong® groepslessen aan ter verbetering van uw energie en soepelheid. Bent u benieuwd of dit iets voor u is? Elke donderdagavond vanaf 21.00 uur bent u van harte welkom in de gymnastiekzaal in Bathmen (Schoolstraat 11) om aan de les deel te nemen.

Kijk voor meer informatie op www.acupunctuur-nollen.nl of neem contact op met Jos Nollen via 0570-544016 of info@acupunctuur-nollen.nl