Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Afdelingsavond Vrouwen van Nu, afd. Bathmen ‘PLOT’ in Cultuurhuus Braakhekke

BATHMEN – PLOT staat voor Plattelandsvrouwen Op Toneel; deze groep verzorgt de afdelingsavond op maandagavond 17 september, aanvang 20.00 uur.De zeer gemotiveerde spelersgroep bestaat uit leden van de Vrouwen van Nu, afdeling Bathmen. Regisseur is Dinie Jansen. Gezamenlijk is een programma opgesteld, dat gedeeltelijk zelf is geschreven. Het thema is: ‘Relaties’.

Voor de pauze kunt u genieten van een drietal éénakters waarin op verschillende wijzen naar het thema relaties wordt gekeken. Zo wordt de relatie met de buren behandeld, maar ook een ingewikkelde liefdesrelatie wordt voor het voetlicht gebracht en tenslotte zien we ook hoe de relatie tussen de high society en het ‘pleps’ kan zijn. De sfeer in de éénakters varieert van gevoelig tot hilarisch. In deze stukken zit ook een aantal mannenrollen. Enkele heren uit Bathmen zijn bereid hun medewerking aan deze avond te verlenen.

Na de pauze is er een gezamenlijk, cabaretachtig programma. Gedurende een half uur wordt het begrip ‘relatie’ werkelijk van alle kanten bekeken. Soms om te lachen, soms om over na te denken en soms om lekker naar te luisteren.

PLOT hoopt er met zijn allen een mooie avond van te maken.

Dus kom ook kijken maandagavond 17 september 20.00 uur in het Cultuurhuus Braakhekke, want de relatie met het publiek is wel erg belangrijk! De zaal is open om 19.30 uur.