Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Afsluiting voorjaar TC Bathmen

BATHMEN – Terwijl op Roland Garros de gravel opspat onder de mokerslagen van Nadal is bij TC Bathmen het voorjaar traditioneel afgesloten met het feest ter afsluiting van de competitie. Ook dit jaar zijn er veel competitieteams actief geweest met wisselende successen maar altijd met veel plezier.Of het nu de vrijdagavond is, de zaterdag of in andere competities, naast de wil om te winnen is er ook altijd tijd voor gezelligheid. Voor veel actieve tennissers de hoofdreden om competitie te spelen!

Op de feestavond vorige week zaterdag werden de teams in het zonnetje gezet met een ludieke toespraak van de competitieleiders Anneke en Wieke. Maar eigenlijk moeten zij in het zonnetje gezet worden samen met alle vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken: van een goede planning tot de banen die er goed bij liggen tot de kantine: alleen met veel inzet van velen is het mogelijk om een geslaagd voorjaar te hebben! Deze vrijwilligers zijn de eigenlijke kampioenen!

Na de voorjaarscompetitie start altijd de periode met de toernooien en natuurlijk is er ook dit jaar het Bathmen Open Poule toernooi deze week. De gelegenheid om weer eens te werken aan de ranking die misschien door de competitie toch wat nadelig heeft uitgepakt…. En natuurlijk met mooi tennis en gezelligheid.

Hebben we dit voorjaar dan helemaal geen kampioenen gehad? Jawel, bij de jeugd zijn de jongens op de zondag kampioen geworden!

Het voorjaar is ook altijd de tijd dat nieuwe leden kennis kunnen maken met de vereniging en de tennissport via het kennismakingslidmaatschap. Ook dit jaar heeft dat weer geresulteerd in 12 nieuwe leden bij de senioren en 15 nieuwe leden bij de jeugd. Tegen de landelijke trend in blijft TC Bathmen groeien; ook dit is een compliment waard voor iedereen die zich hiervoor inspant!