Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Afsluiting zomerexpositie op Open Monumentendag

Afsluiting zomerexpositie

BATHMEN – Het zomerseizoen loopt ten einde en hiermee komt er ook een einde aan de zaterdagse openstellingen van de Dorpskerk en aan de zomerexpositie ”Kunst van Bathmense Bodem”. Het weekend van 12 en 13 september is het Open Monumentendag. Dit is tevens de laatste gelegenheid om de expositie ”Kunst van Bathmense Bodem” nog te bezichtigen.

Tijdens de Open Monumentendagen zijn er extra openingstijden voor de Dorpskerk in Bathmen. Op zaterdag 12 september is de kerk geopend van 10.00 – 17.00 uur en op zondag 13 september van 12.00 – 17.00 uur.

Open Monumentendag staat dit jaar in het teken van “Kunst en Ambacht”. In dit kader hebben de exposanten Els Groosjohan, Marije Schipper en Wilma Meijerink van de zomerexpositie ”Kunst van Bathmense Bodem” besloten om op zondagmiddag 13 september een toelichting en demonstratie te geven op het door hen geëxposeerde materiaal. Er zal o.a.

een demonstratie worden gegeven over het werken met steen, klei en glas. De bezoekers mogen het één en het ander ook zelf uitproberen. Hiernaast zal er een uitleg worden verzorgd over de fotografie. Deze demonstraties etc. zijn op zondagmiddag 13 september gratis bij te wonen in de fraaie Dorpskerk van Bathmen, vanaf 13.30 uur.