Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Anders dan anders

Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek

BATHMEN-OKKENBROEK – Soms kun je goed merken wanneer mensen in de afgelopen 25 jaar nooit meer naar de kerk zijn geweest. Die mensen hebben het dan over een kerk die door hedendaagse kerkgangers niet meer wordt herkend. Ook in de kerk blijft de tijd namelijk niet stil staan. En dus veranderen ‘dingen’.Natuurlijk, elke zondagmorgen is er een kerkdienst om 10.00 uur, ook in Bathmen en Okkenbroek. Maar inmiddels gebeurt er in de kerk zoveel meer dan dat, tal van activiteiten voor evenzoveel verschillende mensen.

Zo wordt komende zondag – 2 april – de concertvoorstelling ‘David’ uitgevoerd. Harpiste Regina Ederveen laat op haar harpmuziek horen uit allerlei stijlperiodes, klassiek, Joods en modern, muziek van Pachelbel, Rosa Spiers maar ook eigen improvisaties op de Psalmen van David. Afwisselend met de muziek leest Regina verhalen over David voor en tijdens de muziek worden beelden van Rembrandt, Chagall en Köder over David vertoond. Een programma kortom over de Bijbelse David – maar dan anders dan anders.

Deze voorstelling begint zondag om 16. 00 uur en vindt plaats in de Dorpskerk aan het Kerkplein in Bathmen. De toegang is vrij en iedereen is wel:kom!