Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ANWB Fietsverlichtingsactie in samenwerking

met het Repair Café

Infopunt in Bathmen zaterdag 27 oktober 2018 van 10.00 – 13.00 uur

BATHMEN – De herfst is weer begonnen. Het wordt eerder donker en om gezien te worden in het verkeer moeten lampen aan. Ook op de fiets! Maar doet uw fietslicht het nog? Met goede verlichting op de fiets daalt namelijk de kans op een aanrijding met 20%.Afgelopen winter heeft 67% van de Nederlanders een onveilige verkeerssituatie meegemaakt door fietsers zonder licht*. Daarom komt het Repair Café / Infopunt samen met de ANWB Lichtbrigade in actie om te zorgen dat u de komende winter met goede fietsverlichting op pad kunt gaan. Fietsverlichting is erg belangrijk, want de kans op een aanrijding daalt met 20%.

Het Repair Café/ Infopunt heeft van de ANWB Lichtbrigade een toolkit gekregen om de fietsverlichting te controleren en eventueel te repareren. De fietsverlichtingsactie voert het Repair Café / Infopunt uit op zaterdag 27 oktober van 10.00 uur tot 13.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6A in Bathmen, samen met vrijwilligers.

 

ANWB Lichtbrigade

Vanaf 1 oktober organiseert de ANWB Lichtbrigade met hulp van 1100 vrijwilligers meer dan 2600 acties door het hele land.

Meer weten over dit maatschappelijke initiatief? Kijk voor meer informatie over de ANWB Lichtbrigade: www.anwb.nl/lichtbrigade of op www.bathmen.nl/evenementen

Bronvermelding: * Ruigrok Netpanel