Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Appartementen ‘De Boevink’ in de verkoop!

BATHMEN – Het ontwikkelen van een bouwproject neemt veel tijd in beslag: een goed plan neerleggen, voldoen aan vele wetten en regels, maar zeker ook aan de wensen van de doelgroep die je voor ogen hebt. Dat traject is voor W.A. Duits Projecten b.v. achter de rug en er kan begonnen worden met de sloop van het pand van voormalig eigenaar Rabobank aan de Dorpsstraat in Bathmen om daar vervolgens een pracht van een appartementencomplex te laten verrijzen dat de naam ‘De Boevink’ zal krijgen. Vernoemd naar Huize Boevink, aldaar gebouwd in de 19e eeuw, onderdak verschaffend aan (onder meer) dokter P. Mulder en in 1965 weer afgebroken om plaats te maken voor het Rabopand.Bathmens vertegenwoordiger van Duits Projecten is Bertus klein Lebbink die zich samen met Schipbeek Makelaars bezig houdt met de verkoop van de tien appartementen die gerealiseerd worden. “Het zijn niet specifiek seniorenappartementen maar toch zal deze stijl van bouwen ook hén aanspreken, zegt Klein Lebbink. ‘De Boevink’ is er voor een brede doelgroep. Er worden in totaal tien appartementen gebouwd: twee van circa 80 m2, zes van ca. 110 m2 en twee penthouses van ca. 160 m2. Daar komt in alle gevallen een royaal balkon bij. De appartementen hebben een praktische indeling waarin veel aandacht is besteed aan comfort, privacy en veiligheid. Elke woning heeft een ruime binnen berging en een eigen parkeerplaats onder de carport en daarnaast komen er nog negen extra parkeerplaatsen.

Er wordt zeer duurzaam gebouwd, zonder gasaansluiting en in plaats daarvan komt er een lucht/water warmtepomp en vloerverwarming, dus geen radiatoren.

Het complex is zeer rolstoelvriendelijk en in het pand komt zelfs een brancardlift. Het mooie is dat ‘De Boevink’ op een markante, groene locatie, midden in het dorp komt te staan, vlakbij alle voorzieningen.

Bent u benieuwd naar dit prachtige plan, wilt u meer informatie? Zie de advertentie elders in deze krant voor de contactgegevens!