Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Bakkerij Philips in Bathmen gaat verder als Bakkerij Nollen

BATHMEN – Bakkerij Nollen is per 2 september de nieuwe eigenaar van bakkerij Philips in Bathmen. De overname is in goede harmonie verlopen. Vincent Nollen is erg blij dat Bakkerij Nollen de ambachtelijke kwaliteit die bakkerij Philips altijd leverde aan hun klanten voort mag zetten. Hij ziet deze overname dan ook zeker als een toegevoegde waarde voor zijn organisatie.Deze overname betekent de opening van een 12e winkel voor bakkerij Nollen. Naast de winkel in Deventer Colmschate kunnen de inwoners van Bathmen binnenkort ook in deze winkel terecht voor de lekkerste ambachtelijke producten, van brood, taart en gebak tot chocolade en van snacks tot verse belegde broodjes.

Bij Bakkerij Nollen wordt alles nog op ambachtelijke wijze bereid. Zowel het brood als de taarten, het gebak en de chocolade worden met passie door de bakkers, patissiers en chocolatiers gemaakt. Eigenaar Vincent Nollen en zijn vrouw Antoinet vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van de ambachtelijke producten uit hun bakkerij. “De smaak van puur ambacht stond bij de opening van de bakkerij in 1921 al centraal. Dat is in al die jaren nooit veranderd. De traditionele waarden van opa en oma Nollen zijn daarom nog steeds terug te vinden in alle winkels en de bakkerijen”, aldus Vincent.