Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bathmen en Loo hebben een Repair Café!

BATHMEN-LOO – Een nieuw jaar! De beste wensen! Maar vooral een goed voornemen! Zeker in deze tijd waarin we steeds meer worden gewezen op het zuinig zijn van grondstoffen en op verspilling. Voortaan naar het Repair Café met je elektrische apparaten of je kleding waar wat aan mankeert.Op woensdag 30 januari 2019 tussen 9.00 uur tot 12.00 uur kunt u terecht bij  het Repair Café in het NoaberLOOkaal, Scheperboersweg 2, in Loo, daar kunt u, uw goede voornemen waar maken.

De vakmensen van het Repair Café weten bijna altijd raad, om de mankementen eventueel op te lossen. (graag van te voren even melden bij het Infopunt wat u inbrengt dit kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur telefoon nr. 0570 540839) Een kopje koffie is er voor als u even moet wachten. Ook staat er een bus voor vrijwillige bijdrage.

In Nederland gooien we echt ontzettend veel weg. In een Repair Café krijgen dierbare, kapotte spullen een tweede leven. Bezoekers ervaren de gezelligheid, ze zien dat repareren mogelijk is en vaak helemaal niet zo moeilijk als ze misschien dachten. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen. Het Repair Café is ook bedoeld om dorpsbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen om zo te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in het dorp aanwezig zijn.

Noteert u de volgende Repair Café datum alvast in uw agenda:

Zaterdag 23 februari 2019 tussen 10.00 – 13.00 uur  in Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6A in Bathmen.