Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bathmen komt niet onder Begeleid Buiten Sporten uit

Bathmen komt niet onder Begeleid

BATHMEN – Kettlebels, boxen, speed ladder, rompstijfheid, circuit- en conditietrainingen worden de nieuwe gespreksonderwerpen.

Het succes van Begeleid Buiten Sporten blijft niet onopgemerkt in de regio. Naast Laren, Lochem, Exel en Markelo krijgt ook Bathmen de kans om Begeleid Buiten te sporten.

Het succes? De buitenlucht in combinatie met intensieve groepstrainingen met persoonlijke motivatie zorgt voor een grote aanwas. ”Mensen willen graag één op één worden aangesproken. Dit motiveert hen om op de juiste manier te leren bewegen om zo meer voldoening uit de training te behalen”, vertelt Jessica Ten Have. Zij heeft er bewust voor gekozen om de lessen in kleine groepen aan te bieden. Hierdoor is het voor veel sporters als een personal training, maar tegelijkertijd wordt het groepsgevoel behouden.

Vanaf september wordt Begeleid Buiten Sporten ook aangeboden in Bathmen. Dit biedt voor iedereen die fanatiek wil sporten een uitgelezen mogelijkheid. Ook is het een mooie toevoeging aan het sportpakket van Bathmen.

Er wordt gestart op woensdagavond 7 september met een introductietraining. Deze training zal plaatsvinden op de Vegerinkskamp van 19.00 tot 20.00 uur. Bij voldoende animo zal deze les vast worden toegevoegd aan het lesrooster. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan het aantal lessen per week uitgroeien. Inmiddels wordt deze les in Laren al zes keer per week aangeboden.

Op www.sportenmassagepraktijktenhave.nl kan de actuele informatie worden gevonden over de trainingen.