Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bathmen loopt warm voor unieke jaarwisseling

Promotiestunt van ‘Bathmen telt af’ tijdens Bathmense kermis

Jongerenwerkgroep had al veel plezier voor de aftrap.

BATHMEN – Op oudejaarsavond zal Bathmen op de Brink, onder de titel ‘Bathmen trapt af’, op een gezellige en bijzondere wijze de overgang van 2017 naar 2018 vieren. Een ‘happening’ met o.a. een centraal, professioneel en veilig groot vuurwerk voor iedereen. Hiervoor en hierna zijn er voor de gehele bevolking en voor alle leeftijden activiteiten. Er zijn diverse werkgroepen actief. De groep die zich bezighoudt met de jongeren deed de aftrap al op de Bathmense kermis.De Bathmense kermis ligt weer achter ons. Dit geweldige feest is voor vele Bathmenaren toch elk jaar een hoogtepunt en wordt zoals altijd druk bezocht.

Reden voor het jongerenteam van ‘Bathmen telt af’, hierna te noemen: ‘#BTA1718’, om tijdens deze drukke dagen extra promotie te maken voor dat andere eveneens geweldige feest dat in ons dorp zal plaatsvinden.

Getooid in fel gekleurde shirts deelde zij zo’n 500 stickers uit onder de bezoekers van de kermis. De stickers waren dubbel genummerd en de bedoeling was dat men de drager van zijn of haar corresponderende nummer zo snel mogelijk zou vinden. Elkaar eenmaal gevonden, maakte men een selfie en deze werd openbaar op Facebook geplaatst. Dit leverde niet alleen vele leuke foto’s op, maar leidde ook, zoals één van de bezoekers vertelde, tot onverwacht leuke gesprekjes met mensen die je voorheen eigenlijk helemaal niet kende. Precies dus waar het het team van ‘#BTA1718’ om te doen was. Het feest met Oud & Nieuw is er immers voor iedereen en leidt hopelijk tot nog meer verbinding onder de Bathmenaren en de mensen in de nabij gelegen dorpjes en/of buurtschappen.

Uit de vele foto’s zal op 31 december een aantal winnaars getrokken worden. De prijzen zijn nog niet bekend, maar zullen zeer zeker de moeite waard zijn. Voor informatie over locatie en tijdstip van de trekking: houdt onze facebookpagina ‘@bathmenteltaf’ in de gaten!

Het jongerenteam van ‘#BTA1718’ kijkt terug op een geslaagde actie en is blij met de vele positieve reacties van de mensen. Begin oktober komen zij en het bestuur weer bijeen en wie weet ontstaan er tijdens dit overleg weer mooie, nieuwe ideeën voor nog meer ludieke acties.

 

ONDERSCHRIFT FOTO: