Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bathmen on the beach

BATHMEN – Op 23 juni 2018 is het vijfde Bathmen on the Beachtoernooi. Het gezelligste beachvolleybaltoernooi in de regio Deventer!Na vier succesvolle toernooien is de organisatie met veel enthousiasme gestart met de voorbereidingen voor de vijfde editie. En ook dit belooft weer een gezellige dag te worden met als afsluiter een barbecue voor alle deelnemende teams.

 

Klasse

Net als de voorgaande jaren kun je weer mee doen in de volgende categorieën:

– Promotieklasse en hoger

– 1e en 2e klasse

– 3e, 4e klasse en Recreanten

In de promotieklasse en hoger wordt twee tegen twee gespeeld. In overige klassen is dit drie tegen drie.

Aanmelden

 

Aanmelden is heel eenvoudig. Ga naar www.bathmenonthebeach.nl Daar vind je een aanmeldingsformulier. Deze pdf kun je digitaal invullen, opslaan op je computer en mailen naar bathmenonthebeach@gmail.com Je ontvangt dan een ontvangstbevestiging. Jouw aanmelding is definitief als men de inschrijvingsgelden heeft ontvangen. Dit gebeurt d.m.v. een automatische incasso. Aanmelden kan t/m 15 juni.

 

Toernooiregels

Om het toernooi in goede banen te leiden zijn er een aantal toernooiregels opgesteld en vastgelegd in een toernooireglement dat je kunt vinden op de website. Lees deze voor je aanmelding goed door. Bij je aanmelding gaat men er vanuit dat dit toernooireglement bij je bekend is.

 

Spelregels

Het toernooi wordt gespeeld volgens de beachvolleybalregels van de Nevobo. Wil je ze nog even nalezen, kijk dan even op de website.

 

Barbecue

Natuurlijk wordt ook dit jaar afgesloten met een barbecue. Gezellig na afloop van het toernooi met je clubgenoten en overige deelnemers nagenieten van hopelijk weer een fantastisch beachtoernooi. Bij je aanmelding kun je aangeven of je hieraan meedoet. De kosten hiervoor zijn € 12,50 per deelnemer.

 

Vrijwilligers

Het toernooi kan alleen maar een succes worden dankzij de inzet van vrijwilligers. De komende weken zal de organisatie de teams benaderen om die dag te helpen.

 

Contact

Mocht je nog vragen hebben over het toernooi dan kun je natuurlijk altijd mailen. De organisatie is bereikbaar op bathmenonthebeach@gmail.com