Bathmen on the Beach

BATHMEN – Op 29 juni 2019 wordt het zesde Bathmen on the Beach toernooi gehouden, het gezelligste beachvolleybaltoernooi in de regio Deventer!

Na vijf succesvolle toernooien is de organisatie met veel enthousiasme gestart met de voorbereidingen voor de zesde editie. En ook dit belooft weer een gezellige dag te worden met als afsluiter een barbecue voor alle deelnemende teams.

 

Klasse
Net als voorgaande jaren kun je mee doen in de volgende categorieën:
– promotieklasse en hoger (alleen heren);
– 1e en 2e klasse;
– 3e en 4e klasse;
– recreantenpoule.
In de promotieklasse en hoger wordt twee tegen twee gespeeld. In overige klassen is dit drie tegen drie.

 

Aanmelden
Aanmelden is heel eenvoudig. Ga naar www.bathmenonthebeach.nl Daar vind je een aanmeldingsformulier. Dit formulier kun je digitaal invullen en versturen. Je ontvangt dan een ontvangstbevestiging. Je aanmelding is definitief als de organisatie het inschrijfgeld heeft ontvangen. Dit gebeurt d.m.v. een automatische incasso. Aanmelden kan t/m 16 juni.

 

Toernooiregels
Om het toernooi in goede banen te leiden is er een aantal toernooiregels opgesteld en vastgelegd in een toernooireglement dat je kunt vinden op de website. Lees deze voor je aanmelding goed door. Bij je aanmelding gaat men er vanuit dat dit toernooireglement bij je bekend is.

 

Spelregels
Het toernooi wordt gespeeld volgens de beachvolleybalregels van de Nevobo. Wil je ze nog even nalezen, kijk dan even op de website.

 

Barbecue
Natuurlijk wordt ook dit jaar afgesloten met een barbecue. Gezellig na afloop van het toernooi met je clubgenoten en overige deelnemers nagenieten van hopelijk weer een fantastisch beachtoernooi. Bij je aanmelding kun je aangeven of je hieraan meedoet. De kosten hiervoor zijn € 12,50 per deelnemer.

 

Vrijwilligers
Het toernooi kan alleen maar een succes worden dankzij de inzet van vrijwilligers. De komende weken zal de organisatie de teams benaderen om die dag te helpen.

 

Contact
Mocht je nog vragen hebben over het toernooi dan kun je natuurlijk altijd mailen naar: bathmenonthebeach@gmail.com of op de facebookpagina kijken.