Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bathmen poetst de Kroon 1 juni op de Brink


Bathmen – De kronen met deze tekst staan bij alle toegangswegen van Bathmen en ze doen hun werk. Het enthousiasme en de toeloop voor het eet- en drinkfestijn op de Bathmense Brink is groot en langzamerhand nadert de deadline van inschrijving. Tot een met 16 mei kunt u zich nog steeds opgeven, dus wees er snel bij, want de gemeentelijke vergunning maakt het nodig dat we dan moeten weten hoeveel mensen op de Brink samen komen.

U kunt zich nog inschrijven voor de barbecue en al dan niet een vleespakket of vegapakket bestellen. U mag ook uw eigen eten meenemen dat u dan op de gereedstaande bbq’s kunt roosteren, maar u moet dus wel een barbequeplek reserveren. Kortom wilt u nog aanschuiven, dat kan, maar een snelle handeling is dan wel een vereiste.

De organisatie is druk in de weer en het belooft een mooi en gezellige terugblik op de herdenking van 200 jaar Oranjevereniging in Bathmen te worden. Alleen het weer zou tegen kunnen vallen, maar we hebben ons eigen weervrouwtje uit Loo ingeschakeld die er als geen ander voor kan zorgen dat het weer altijd meevalt. Er is een mooi programma met vele ingrediënten die in 2014 voor veel sfeer zorgden. Kortom Bathmen gaat op herhaling. Zorg ervoor dat u erbij bent, maar wel even snel reageren via de website
bathmenpoetstdekroon.nl