Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bathmen poetst de Kroon


Bathmen – “Zoals we elders in deze krant kunnen lezen komt langzamerhand de sfeer van 2014 weer terug in ons dorp. Zie hiervoor onder andere de column van Alie van de Pothaar. Dit alles omdat op zaterdag 1 juni de klok 10 jaar wordt teruggezet.


Op onze mooie Brink vindt dan een gezellig eet- en drinkfestijn plaats, waarbij net als toen het nodige geroosterd kan worden.
Bathmen poetst de Kroon zorgt ook voor bijzonder vertier en muzikale vermaak.
Mobiliseer je buren, vrienden, kennissen, familie en reserveer een plek via de website: bathmenpoetstdekroon.nl/reserveren/
Kosten € 12,50 per persoon. Hiervoor heb je een zitplaats, gebruik van een bbq, 2 munten en stokbrood. Vanaf 10 april kan men zich aanmelden.

Bathmen poetst de Kroon biedt ook vlees- en vegapakketten aan verzorgd door slagerij Linker en Bielderman Catering. Kosten per pakket € 12,50 per persoon.
Inhoud: hamburger, bbq-worstje, kipspies, varkenshaas saté spies, gemarineerde karbonade, salades en sauzen.
Kijk voor meer informatie op de website van Bathmen poetst de Kroon.

Tien jaar terug in de tijd. Natuurlijk is er veel veranderd, zo ook onze columniste. Hier op de afbeelding te zien bij ‘Bathmen spant de Kroon’.
Afgaande op de foto bij haar column is ze er alleen maar jonger op geworden. Hoe doet Alie dat toch en hoe zal ze gekleed gaan op 1 juni?”, aldus een medewerker van de organisatie.