Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bathmen te Paard gaat door!

BATHMEN – “Het is een gekke tijd, dat zal ook u vast niet ontgaan zijn. Tijdens ons vorige evenement Bathmen te Paard, in maart van 2020, kwamen de eerste nieuwsberichten over een virus in Wuhan. Al snel daarna waren er ook de eerste besmettingen in Nederland. De huidige versoepelingen bieden gelukkig weer perspectief om de organisatie voor Bathmen te Paard voor 2022 weer op te pakken”, aldus Linda Hazelhekke namens de organisatie.

Vanaf zaterdag 5 maart tot en met zaterdag 12 maart 2022 staat het Overijsselse Bathmen weer in het teken van Bathmen te Paard. Linda: “In de huidige opzet hebben wij een mooi programma gemaakt, waarin deelnemers sinds langere tijd weer hun sport kunnen gaan bedrijven. Internationale toppers uit de spring- en mensport maken hun opwachting in manege ‘t Ruiterkamp. De organisatie van Bathmen te Paard is dan ook weer in volle gang! Het belooft weer een evenement te worden met topsport op hoog niveau! Uiteraard met de gezelligheid, gastvrijheid en hartelijkheid die u van ons gewend bent!
De ’toppers’ van Bathmen te Paard blijven uiteraard in ons programma behouden. Zo zal u de Derby, de Grote Prijs van Bathmen klasse 1.40 en de Menavond gewoon in ons programma terugvinden. Net als tijdens de vorige editie van Bathmen te Paard staat het eerste weekend van het evenement in het teken van de ponyruiters- en amazones. Bathmen te Paard wordt dit jaar afgesloten door de mensport op zaterdag 12 maart. Zo is er met dit prachtig programma voor ieder wat wils! Het gehele programma is te vinden op onze website
www.paardensportbathmen.nl.

Inschrijven kan vanaf heden via Mijn KNHS. Het vraagprogramma is te vinden via Mijn KNHS. Volg ons ook op Twitter en Facebook, voor het laatste nieuws!”