Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Bathmen telt af’ heeft hoofdsponsor in de EMTÉ

Johan Mensink (rechts) van de EMTÉ tekent samen met een verheugde Joop Blaauw, voorzitter van BTA, het sponsorcontract aan de gezellige koffietafel in de EMTÉ.

BATHMEN – Johan Mensink van supermarkt EMTÉ heeft besloten hoofdsponsor te worden van het gezamenlijke jaarwisselingfeest van Bathmen op de Brink. De organisatie van dit evenement ‘Bathmen telt af’ (BTA) is bijzonder verheugd dat de EMTÉ heeft toegezegd als hoofdsponsor te willen fungeren. Immers een dergelijk groot bedrijf met zoveel binding in de Bathmense samenleving is bij uitstek geschikt om dit feest voor alle Bathmenaren mogelijk te maken.Het moet een bijzondere gebeurtenis worden op de Brink, want Bathmen gaat gezamenlijk de jaarwisseling vieren. Omstreeks 23.00 uur start er het programma ‘Bathmen telt af’ met diverse speciale activiteiten, geschikt voor alle groeperingen en alle leeftijden. Gevraagd zal worden op vrijwillige basis in het centrum van Bathmen tussen 22.00 uur en 0.00 uur geen vuurwerk af te steken. Om middernacht start dan een centraal, groot, professioneel en veilig vuurwerk. Hierna kan men op gezellige en sfeervolle wijze elkaar een gelukkig Nieuwjaar wensen en is er vervolgens een groot ‘Bathmen telt af’- feest met muziek, van o.a. Bathmense bands, in de grote centrale tent.

Johan Mensink voelt zich aangesproken door de plannen, vooral het feit dat het een feest moet worden voor alle Bathmenaren, jong en oud en uit alle groeperingen, is hem uit het hart gegrepen. De Bathmense samenleving zal er wel bij varen, is zijn mening. De onderlinge contacten zullen worden versterkt en de samenhang in het dorp zal toenemen. En dat is iets waar de EMTÉ zich in herkent. Ook de EMTÉ beoogt een constante sociale factor in de Bathmense samenleving te zijn en Mensink heeft vele voorbeelden waaruit dat blijkt. Uit de gesprekken voor de winkeldeuren, tussen de schappen en aan de gezellige koffietafel, waar men gratis een kop koffie kan drinken bijvoorbeeld. Kortom overal in en rondom de EMTÉ voelt en merkt hij hoe het dorp zich onderling verbonden voelt en daarom is hij blij dat de EMTÉ daaraan een bijdrage kan leveren.

Johan Mensink weet waarover hij het heeft. Voordat hij in 2011 de EMTÉ-supermarkt opende, was hij via de Golf en de Edah al jarenlang in Bathmen werkzaam. Hij kent het dorp en het dorp kent hem. Geen wonder dan ook dat Joop Blaauw, als voorzitter van ‘Bathmen telt af’, aangaf bijzonder verheugd te zijn de EMTÉ als hoofdsponsor te kunnen begroeten. Een herkenbaar, groot bedrijf in het centrum van het dorp op een markante plek is bij uitstek geschikt om zich te verbinden met een groots dorps gebeuren.

Bovendien is EMTÉ recent uitgeroepen tot de klantvriendelijkste supermarktketen van Nederland en kan Johan Mensink met trots vertellen dat de Bathmense klanten zijn bedrijf met de uitzonderlijk hoge score van 8,4 hebben beoordeeld, waarbij vooral de klantvriendelijkheid van de medewerkers hoog gewaardeerd wordt.

De organisatie van ‘Bathmen telt af’ kan naast het hoofdsponsorschap van de EMTÉ nu ook al de volgende co-sponsoren bekend maken: de Bathmense Krant, Brilman Bathmen Hoogwerkers en de Gamma. De sponsorcommissie van BTA, bestaande uit Helmer den Adel, Anne Adrichem, Joop Blaauw en Barend Breukink, is onlangs gestart en men hoopt meerdere Bathmense bedrijven voor dit unieke feest te kunnen interesseren.