Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Bathmen telt af’ trapt af op kermis

‘Live’ dating op de kermismaandag

De werkgroep Jongeren in voorbereiding op ‘Live Dating’.

BATHMEN – Op oudejaarsnacht gaat Bathmen gezellig en massaal met elkaar de overgang van 2017 naar 2018 vieren. Men doet dit op de Brink en de Bathmense kerkklokken zullen dan voor iedereen het nieuwe jaar inluiden. Er is een ambitieus programma opgesteld voor alle Bathmenaren onder het motto, voor elk wat wils. Op kermismaandag trapt ‘Bathmen telt af’ af, met ter plekke een ‘live’ dating.

De plannen voor een geweldige Oudejaarsavond worden uiteraard gekoppeld aan een sprankelende Nieuwjaarspartij. De Brink staat hierbij centraal, want alles vindt hier plaats. De grote trekker wordt een groot massaal en professioneel vuurwerk. Om dit optimaal tot zijn recht te laten komen zal aan de bevolking gevraagd worden op basis van vrijwilligheid een vuurwerkvrije zone te creëren.

Op dit moment zijn vele werkgroepen actief om het programma meer gestalte te geven en het organiserend comité heeft Joop Blaauw benoemd tot voorzitter. In komende uitgaven van de Bathmense Krant zullen de plannen bekend gemaakt worden.

 

Ter plekke live ‘daten’ op de kermis

‘Bathmen telt af’ begint op kermismaandag met een dating spel. Enquêteurs zullen dan duidelijk maken hoe het dating spel werkt en iedereen kan dan op zoek naar de date van zijn leven. Uiteraard spelen de social media er een grote rol in. Heb je de date gevonden dan moet je snel een fotootje maken en de instructies van de enquêteurs opvolgen. In de onvergetelijke Oudejaarsnacht 2017-2018 zullen dan de winnaars tijdens het gezamenlijk aftellen naar 00.00 uur bekend gemaakt worden.