Bathmens ContactTeam zoekt chauffeur (v) naar Zutphen en terug

BATHMEN – Vrouw achter het stuur bloed aan de muur. Dat was de sfeer bij ons in huis. Braafheid werd niet beloond. Terwijl ik heerlijk lag te slapen ging mijn oudere broer er ’s nachts geregeld met mijn moeders auto vandoor. Hij had zijn rijbewijs dan ook in negen lessen.Zelf had ik nogal wat fietsongelukken. Op het vrijliggende fietspad geschept door een bij gladheid veel te hard rijdende auto is natuurlijk puur pech. De botsingen met auto’s op kruispunten zijn daar wat minder snel onder te scharen, vrees ik. Hersenschuddingen waren steeds mijn deel.

Het algemene gevoelen bij ons thuis was dan ook dat ik maar niet aan autorijden moest beginnen. Zo komt het dat ik pas ging lessen op mijn dertigste. Na drie keer 30 lessen en drie examens verder had ik ook mijn rijbewijs.

Kortom, niet alles is mij komen aanwaaien in het leven… Maar ik word onberedeneerd blij van onze mevrouw van deze week. Zij heeft elke maandagmiddag vervoer naar en van Zutphen nodig. Zij moet daar om 14.00 uur zijn en is om 16.00 uur klaar. En … zij heeft een uitgesproken voorkeur voor een vrouwelijke chauffeur! Wie o wie?

Neem voor meer informatie contact op: 0683 0683 88.