Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bathmense Kermistoertocht voor Oldtimers 2014

Kermisoldtimerrit

Bathmen – Voor de derde achtereenvolgende maal zal er dit jaar een oldtimerrit gehouden worden aansluitend aan de traditionele kermiskoetsentocht. Het evenement zal plaatsvinden op zondag 28 september 2014. De deelnemende auto’s moeten van vóór 1985 zijn. Er is dit jaar een maximum van 45 auto’s, dus schrijf snel in.

Om 10.30 uur verzamelen de oldtimers en de chauffeurs zich bij Garage Groenouwe, Gorsselseweg 41, Bathmen, waar men een kop koffie aangeboden krijgt. Om 11.30 uur vertrekt men voor een rit door Salland van ongeveer 60 km. Na deze rit verzamelen op de Schipbeeksweg om aan te sluiten bij de koetsentocht voor het defilé door het dorp. Alle auto’s worden aan het publiek voorgesteld d.m.v. de geluidsinstallatie in het dorp. Na het defilé worden de auto’s opgesteld op de weide bij Boode; er zal voor voldoende parkeergelegenheid gezorgd worden. Het publiek kan dan de oldtimers bewonderen terwijl de deelnemers kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Kosten voor de deelname bedragen € 10,00 hiervoor ontvangt men een rallybord, routebeschrijving, presentatie van de auto via de geluidsinstallatie en enkele consumptiemunten.

Opgave bij Eric Garvelink via e-mail: garvelink@e-garvelink.nl of tel. 0570-657876 onder vermelding van naam, adres, e-mailadres, merk auto, type, bouwjaar en kenteken.

U wordt dan op de hoogte gehouden van de verdere details.