Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bathmense pakt brons in kookwedstrijd

BATHMEN – Dinanda Wichers uit Bathmen heeft op zondag 25 oktober het brons bemachtigd in de strijd om de eretitel ‘bamixMSTR 2020’. Jasmijn van Rigteren uit Baarn is de winnaar van de kookwedstrijd geworden. De spannende finale was live te volgen via het lifestyle programma ‘Quality Time op Zondag’ van SBS6.


‘’Koken staat voor ons vooral ook voor verbinden, je leert over smaakverschillen, andere culturen en de manier waarop eten bereid wordt. Het gaat over plezier, gemak en passie in de keuken. Vaak heeft iemand ook nog een mooi verhaal te vertellen bij een gerecht. Daar zijn we naar op zoek’, aldus een woordvoerder van het televisieprogramma.
Kijkers konden zich aanmelden met hun favoriete gerechten en deden dit massaal. De jury bekeek alle enthousiaste ingezonden filmpjes en ging op huisbezoek bij geselecteerde kandidaten. De culinaire lat bleek bijzonder hoog te liggen. Jasmijn, Claudia en Dinanda werden geselecteerd voor een finaleplaats en kookten een glamour gerecht naar eigen keuze.

Kookwinkel Dokter
Ina Dokter heeft Dinanda op de voet gevolgd. Dinanda komt geregeld in de winkel om kookspulletjes aan te schaffen. Dinanda: “Het is een geweldige winkel met mooie kookspullen en accessoires. Het is voor mij net een snoepjeswinkel. De ruim gesorteerde winkel bied je de beste keukenartikelen van de hoogste kwaliteit. Wie van koken, braden en bakken houdt, kan hier zijn hart ophalen.” Ze vervolgt: “Ik ben zelf helemaal lyrisch over de Bamix. Je hebt staafmixers en staafmixers. De Bamix staafmixer werkt gewoon fantastisch en ik kan mij geen betere staafmixer in gebruik wensen. Ook de extra koppelstukken zijn stuk voor stuk handig in gebruik.”

De Bamix is verkrijgbaar bij
Dokter Kookwinkel
Larenseweg 1 Bathmen
570-541220.