Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Battum geet lös!

BATHMEN – Op zaterdagavond 26 november geet Battum lös! en zet Muziekvereniging Orpheus Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen op z’n kop! Een daverende en spetterende feestavond waarbij band, zanger en zangeressen muzikaal begeleid zullen worden door een heus orkest. Toto, Normaal, Anouk, Paul de Leeuw, Tina Turner, Guns N’ Roses en vele andere muzikale grootheden zullen de revue passeren met hun grootste en mooiste muzikale werken.

Dus geen stoelen in rijopstelling en geen zware klassieke muziekstukken, maar statafels, lichte muziek en bier, wijn en fris!

Voor deze avond zijn 150 staplekken op de dansvloer en 96 zitplaatsen op het balkon beschikbaar.

Een kaartje voor een staplaats kost slechts €10,- in de voorverkoop en €12,50 aan de deur. Kaartjes voor een zitplaats kosten €12,50 in de voorverkoop en €15,- aan de deur.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol!

Check de website en FB-pagina van Muziekvereniging Orpheus voor meer informatie over de feestavond, gave promo’s en wie die avond op zullen gaan treden!

Zet zaterdag 26 november dus alvast in je agenda en houdt de facebook pagina van muziekvereniging Orpheus en de website www.orpheus-bathmen.nl in de gaten voor meer informatie. Laat je verrassen en kom genieten van een supergezellige en muzikale feestavond!