Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Battum knalt door

BATHMEN – ‘Bathmen telt af’ zal aankomend jaar niet plaatsvinden. Een groep actieve jonge betrokken Bathmense anjagers heeft de handen in één geslagen om tijdens de jaarwisseling alsnog een feest voor alle Bathmenaren te organiseren.Vanaf het moment dat het nieuws naar buiten kwam dat ‘Bathmen telt af’ niet door zou gaan, is er vrijwel meteen een burgerinitiatief ontstaan om alsnog een leuk knalfeest te organiseren. De bedoeling is om een feest voor alle Bathmenaren te organiseren, dit jaar niet op de Brink maar in manege ´t Ruiterkamp.

De bedoeling is om met zo veel mogelijk mensen bijeen te komen in de manege om daar na de jaarwisseling te genieten van een hapje en een drankje. Het feest moet een laagdrempelige binnenkomer zijn voor elke Bathmenaar (en mensen uit de omliggende omgeving). Wat moet er geregeld worden? Muziek, voldoende drank en veel gezelligheid. Door snel een kaartje te kopen zorgen de jongeren dat dit feest net als ‘Bathmen telt af’ een succes wordt. Alle vooraf gemaakte kosten moeten worden gefinancierd. Daar voor moet er een bepaald aantal bezoekers gehaald worden. Om de organisatie een indicatie te geven van het aantal bezoekers zijn ze begonnen met een online kaartverkoop via www.battumknaltdoor.nl. Eén ticket kost slechts € 6,- euro in de voorverkoop (aan de deur € 10,-). Wanneer er onvoldoende kaarten worden verkocht (wat niet verwacht wordt), dan zal de organisatie alle wel verkochte kaarten terug betalen.

Op 10 december 2018 zal de organisatie beslissen of het feest zal plaatsvinden. Tot die tijd is het aan de organisatie het feest genoeg onder de aandacht te brengen en hopen dat er voldoende kaarten verkocht worden. Dus mobiliseer alle boeren, burgers en buut’nleu om samen dit mooie initiatief te ondersteunen en met heel Bathmen een mooi 2019 tegemoet te gaan!