Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Battumse Kwis 2021 gaat niet door

Verplaatst naar Goede vrijdag, 15 april


BATHMEN – Het was te verwachten, maar ook de kwisorganisatie heeft helaas moeten besluiten om de Battumse Kwis te verplaatsen naar 2022. De reden laat zich natuurlijk makkelijk raden: de coronaregels.


De Kwiscommissie heeft dit weekend na lang dubben gekozen voor een datum in het voorjaar. De nieuwe datum wordt Goede Vrijdag 15 april 2022. “Wij hopen natuurlijk dat de ingeschreven teams dan allemaal de uitdaging aangaan en dat we dan misschien weer wat extra teams kunnen laten inschrijven. De inschrijvingen zullen wij laten staan tenzij teams nu al weten dat die datum voor hen niet kan en men het geld graag teruggestort wil zien. Onze penningmeester zal dan de het bedrag terugstorten op het bij ons bekende bankrekeningnummer”, aldus Hanny Biemolt namens de organisatie.

Alternatief
Op 28 december 2021 is er een alternatief voor de Battumse Kwis. Men kan dan deelnemen aan de Online Bingo, georganiseerd door ABS Handbal. Via de social media en de Bathmense Krant zal er binnenkort nader over worden bericht.