Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Battumse Revue op 29 oktober van start!

De zanggroep wordt onderworpen aan een medische keuring. (Foto: John Beemsterboer.)

De zanggroep wordt onderworpen aan een medische keuring.
(Foto: John Beemsterboer.)

BATHMEN – Een jaar van ontwikkelen en repeteren heeft geleid tot een gloednieuwe, spetterende revue genaamd ‘Wierig en niets’. Op zaterdag 29 oktober gaat deze revue in première in de theaterzaal van Cultuurhuus Braakhekke te Bathmen. De voorstelling ‘Wierig en niets’ is de 16e productie van het Bathmense gezelschap.

Humoristische sketches, zang- en dansnummers vormen de drie belangrijkste peilers van de revue. Het eigen revueorkest zorgt voor de juiste muzikale begeleiding. Naast de 27 spelers die op het toneel zijn te zien, zijn achter de schermen nog eens zo’n 20 medewerkers druk in de weer om alles goed voor het voetlicht te laten komen; van licht, geluid en decors, tot kleding en schmink.

 

Dag buurman…

Er komt een nieuwe bewoner in de Steege en die zorgt voor flink wat opschudding! Geertje en Aaltje zijn danig onder de indruk en dat blijft bij de mannen natuurlijk niet onopgemerkt.

 

Ode aan de muziek

Sommige muziek is tijdloos en leent zich na 40 jaar nog steeds prima voor een prachtige dans genaamd ‘Dancing Queens’. Met kleding, kapsels en decors in stijl, waardoor u zich in andere tijden waant. Ook de zanggroep brengt een ‘ode aan de muziek’, met bekende nummers van toen en van nu in een nieuw jasje.

 

Reeds vijf avonden en de 65+ voorstelling zijn volledig uitverkocht, maar er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de voorstellingen op woensdagavond 2 en zondagmiddag 13 november, en voor de extra avonden op 18 en 19 november. Kaarten zijn te koop via het infopunt in Cultuurhuus Braakhekke en via de website: www.battumserevue.nl

Op de website (www.battumserevue.nl) is bovendien van alles over de revue te vinden: de historie, nieuws, tal van foto’s van alle medewerkers, speciale arrangementen, etc.

De revue verwelkomt u graag binnenkort bij de voorstelling ‘Wierig en niets’!