Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

BBKK expositie ‘Koeien’

BATHMEN – Op zaterdag 2 september, tijdens de 29e Bathmense Kunstmarkt, wordt om 11.00 uur, in Cultuurhuus Braakhekke te Bathmen, de BBKK najaarsexpositie ‘Koeien’ geopend. Men is van harte welkom bij de opening.Met deze speciale Koeien expositie haakt de BBKK aan bij ‘De Internationale Lakenvelderdag’. En eveneens op zaterdag 2 september maakt Museumboerderij ‘De Pothaar’ daar op hun erf een feestje van en zijn de Lakenvelder koeien in de wei te zien. Men is van harte welkom: Pothaarsweg 8, Bathmen.

De Lakenvelder is een runderras, dat vooral herkenbaar is aan de witte band tussen de voor- en achterpoten, om de borst en rug van een verder zwarte of rode koe.

De BBKK expositie toont koeien in veel kunstzinnige disciplines. Er zijn geschilderde, getekende, geaquarelleerde, geborduurde en gefotografeerde koeien. Maar ook koeiensieraden, -tassen, -servies en keramische koeien.

De expositie kan vanaf 2 september t/m 28 november bezocht worden op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 13.00 uur.