Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

BBKK Zomerexpositie 2022


BATHMEN – Onder het motto ‘Bij Braakhekke Kunst Kijken’ toont de BBKK, de Bathmense Beeldende Kunst- en Kultuurkring, werk van een drietal kunstenaars, die deel uitmaken van het team ‘Galerie DNA’ in de Golstraat te Deventer.

Marjoleine Maessen: “schilderen is voor mij op weg gaan en ontdekken wat er zich ontvouwt op het doek in kleur en vorm, vooral in mijn abstracte werk. Het proces is vaak spannend, niet te voorspellen en toont verscheidenheid”.

Noëlla Moen: “In mijn beeldend werk spelen licht en schaduw een hoofdrol. Ze bestaan niet zonder elkaar en staan voor symbool voor de zoektocht naar balans”.
Haar ronde, organische lichtvangers spelen op unieke wijze met de lichtinval. Licht vangen nodigt uit tot verstilling. Noëlla maakt ook organisch, figuratief werk.

Patricia Achenbach. Beeldend- en grafisch kunstenares, geïnspireerd door reeksen, series, verschillen en verbanden, als het alfabet, getallen of de vier seizoenen.
“Mijn werk bevat verwijzingen naar schoonheid, naar de liefde in het alledaagse”.

De BBKK expositie in Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6A in Bathmen, is te bezoeken van 12 juli t/m 10 september 2022, op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 13.00 uur. De toegang is gratis.
De opening van de expositie vindt plaats op zaterdag 9 juli 2022 a.s. om 11.00 uur. Men is van harte welkom.

Foto: Patricia Achenbach ‘Door de bomen’.