Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Beppie Koeslag 25 jaar bij de Wereldwinkel Bathmen

Beppie

BATHMEN – Tijdens de jaarvergadering van de Wereldwinkel Bathmen werd Beppie Koeslag in het zonnetje gezet. Voor haar een complete verrassing! Zij is dit jaar 25 jaar lid van de Wereldwinkel Bathmen.

In 1991 begon Beppie in de caravan op de markt. Van caravan tot winkelwagen tot winkelpand: Beppie heeft alle ontwikkelingen meegemaakt en heeft altijd veel voor de Wereldwinkel betekend. Zij heeft 16 jaar lang in het bestuur gezeten en daarnaast lange tijd de inkoop verzorgd. Bij elk jubileum en evenement heeft zij zich altijd vol passie ingezet om er een bijzondere gebeurtenis van te maken.

Momenteel geeft ze presentaties op scholen en bij vrouwengroepen over het ontstaan van de Wereldwinkel en de producten. En natuurlijk draait ze nog volop mee in de winkel en maakt ze deel uit van de werkgroep die de kerstpakketten verzorgt.

De artikelen uit de Wereldwinkel hebben “een verhaal” en Beppie weet dit verhaal op een enthousiaste en inspirerende wijze te vertellen. De eerlijke handel, haar motivatie, brengt ze op een hartverwarmende manier over; zodanig dat het velen inspireert producten uit de Wereldwinkel te kopen.

Voorzitter Lambertus Kracht bood haar een prachtige bos bloemen aan en sprak de hoop uit nog lang van haar inzet te mogen genieten.