Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bericht van Sinterklaas

bericht-van-sinterklaas

BATHMEN, 6 december 2016. Op zondag 20 november kwam ik aan met de boot bij de Koersenbrug, wat was dat een feest; ondanks het stormachtige weer waren jullie er allemaal, geweldig hoor.

Het is nu 6 december en ga nu weer terug met mijn stoomboot en alle pieten naar Spanje maar wat heb ik genoten bij jullie op de scholen. De Rythmeen, waar Piet naar de Pokomon op zoek was en niet meer van het dak kon komen. Gelukkig was er de brandweer van Bathmen die mij naar de Rythmeen bracht en Piet van het dak haalde; alle hulde aan de brandweer hoor.

En dan de Dorpsschool waar Piet zoek was, terwijl alle kinderen gezellig op het prachtige nieuwe speelplein stonden te wachten. “Waar is Piet nu weer“, zo riep Sinterklaas. Maar gelukkig had iemand een grote doos gezien en dacht: daar zitten vast de cadeautjes in. Dus kan het feest toch doorgaan. Maar wat een verrassing: daar kwam Piet uit de doos; hij was in slaap gevallen!

Ook was ik heel blij met de bijdrage van de Rabobank en de Klimbimbeurs; dankzij hun bijdrage ziet mijn baard er weer prachtig uit.

Volgend jaar kom ik graag terug in Bathmen en wel op zondag 19 november 2017.

 

Tot volgend jaar.

Groeten van Sinterklaas en alle Pieten.