Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bestemmingsplan Meesterspad

BATHMEN – Op dinsdag 4 december 2018 houdt de gemeente Deventer een informatieavond over het ontwerp bestemmingsplan Meesterspad. Het belangrijkste onderdeel is de nieuwe invulling van de hoek met o.a. de voormalige kleuterschool De Wiekslag. Het plan is deze te slopen. Er voor terug komen twee kavels voor een tweekapper (een vrijstaande woning op een grote kavel is ook mogelijk), een bouwmogelijkheid met een gemengde bestemming op een private kavel, negen openbare parkeerplaatsen en openbaar groen.Tijd en plaats

De inloopavond is in Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a. Tussen 19.00 en 20.00 uur zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om het plan toe te lichten en vragen te beantwoorden.

 

Planning

Na 4 december start de formele bestemmingsplanprocedure. Wanneer deze zonder bezwaren, voorspoedig verloopt, zal het bestemmingsplan in de eerste helft van 2019 onherroepelijk zijn. In diezelfde periode verkoopt de gemeente Deventer de twee (of één) kavels.

 

Belanghebbenden zijn uitgenodigd

Bewoners, gebruikers en pandeigenaren uit de omgeving van het plan zijn per brief uitgenodigd voor de inloopavond. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.