Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bestuurlijke veranderingen bij Oranjecommissie Bathmen

BATHMEN – Zoals u wellicht heeft vernomen, heeft Johan Nahuis de voorzittershamer van de Oranjecommissie Bathmen neergelegd. De Oranjecommissie is Johan Nahuis zeer dankbaar voor zijn inzet en toewijding.Tijdens de laatste vergadering heeft de Oranjecommissie Bathmen besloten, dat het voorzitterschap vanaf januari 2017 zal worden bekleed als duobaan door Saskia Aanstoot en Christiaan van den Noort.

Een ander nieuw gezicht binnen de Oranjecommissie Bathmen is Herman Zoelman. Hij zal de functie van secretaris per januari overnemen van Jo in ’t Hof – ten Pierik. Zij blijft aan als actief lid van de Oranjecommissie.

Naast deze bestuurlijke veranderingen zal 2017 voor de Oranjecommissie Bathmen ook het jaar van nieuwe wegen worden. De afgelopen jaren heeft Bathmen kunnen genieten van het vaste aanbod aan activiteiten op Koninginnedag en vanaf 2014 op Koningsdag. In 2017 zullen sommige activiteiten niet terugkeren op het programma en maken nieuwe activiteiten voor jong en oud hun opwachting zowel op als aan de vooravond van Koningsdag.

Hierover zal in de aanloop naar Koningsdag 2017 nadere informatie volgen via de Bathmense Krant, de website (www.oranjecommissiebathmen.nl) en de nieuwe Facebookpagina. De link naar deze pagina wordt nog gepubliceerd op de website.

Mocht u aan de hand van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Christiaan van den Noort, info@oranjecommissiebathmen.nl of op tel. 06-43214008.