Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bestuurswisseling stichting vrienden van ’t Dijkhuis


Bathmen – Johanna Wisselink, Ineke Dommerholt en Mans Klein Hegeman hebben, na jarenlange inzet, afscheid genomen van het bestuur. Elly Meuleman, Chiel in ’t Hof en Branco ter Keurs hebben hun plaatsen overgenomen en daarmee is het bestuur weer compleet.

De Stichting Vrienden van ’t Dijkhuis zet zich in om het wonen binnen ‘t Dijkhuis nog extra aangenamer te maken. Het gaat om extra’s die met de reguliere financiering niet gerealiseerd kunnen worden maar waar de cliënten wel heel blij mee zijn.

Dankzij donaties heeft de stichting de afgelopen jaren al vele extra’s kunnen en mogen realiseren zoals: de duo-fiets, fietslabyritn, tovertafel, Qwiek, braintrainer, zorg-schommelstoel. En als kers op de taart wellicht de rolstoelbus, welke onlosmakelijk met ’t Dijkhuis verbonden is. Vele ritjes zijn er al gemaakt!
Momenteel is ’t Dijkhuis, zoals bij velen wel bekend, druk met het grote huisvestingsplan dat in 2025 gereed moet zijn. De stichting zal hier ongetwijfeld ook nog aan bijdragen, uiteraard in de vorm van een passende, extra ondersteuning.

Familieleden, cliënten, inwoners van Bathmen en omliggende kernen: iedereen kan donateur worden van de Stichting Vrienden van ’t Dijkhuis. Voorwaarde om donateur te worden, zijn en blijven? U draagt ’t Dijkhuis een warm hart toe! Wilt u zich aanmelden als donateur?
Dat kan ook via onze website www.vriendenvanhetdijkhuis.nl