Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bestuurswisseling Zwembad de Looërmark

Loo – Bas van Swigchem en Reineke IJspeert hebben hun bestuurstaken bij Zwembad de Looërmark erop zitten en hebben deze overgedragen aan de nieuwe bestuurders. Bas en Reineke: “Wij bedanken jullie voor die vele jaren prettige en voorspoedige samenwerking. We laten de stichting en het zwembad in vertrouwde handen achter en komen elkaar vast nog wel weer tegen. We zijn blij dat er een drietal nieuwe en enthousiaste bestuurders zich hebben gemeld om de werkzaamheden voort te zetten. Ze stellen zich graag aan u allen voor en we wensen ze heel veel succes en plezier in hun nieuwe functies.”

Mijn naam is Marieke Denissen, 45 jaar oud, getrouwd met Henri en samen hebben we een dochter van 10 en een zoon van 8. In het dagelijks leven werk ik bij WEG Netherlands als teamleider van de order administratie. Ik woon al een hele tijd in Bathmen, maar ben Lettelse van oorsprong. In de jaren 80 leerde ik zwemmen in de Looërmark en de afgelopen jaren hebben onze kinderen ook in Loo hun zwemdiploma’s gehaald. Ik vind het heerlijk om baantjes te zwemmen, maar ik mag ook graag met ons gezin naar het zwembad gaan. De komende tijd ga ik mij inzetten als secretaris voor ons mooie zwembad. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Mijn naam is Agnes Giesken, 37 jaar oud en sinds 2 jaar woonachtig op de Looërmark. Hier woon ik met mijn man Daniël en onze zoon Sef van 5 jaar oud. Zelf ben ik een geboren en getogen Amsterdamse en mijn man is een Tukker. Vanwege ziekte ben ik momenteel niet in dienst bij een werkgever. In mijn voorgaande functies ben ik communicatie-adviseur geweest. Om meer betrokken te zijn bij de buurt, zoals goed noaberschap betaamt en wel actief te blijven in mijn vak leek mij het leuk om als bestuurslid communicatie aan de slag te gaan.

Mijn naam is Geert Landman, 40 jaar oud, getrouwd en sinds 2011 woonachtig in Deventer. Ik woon hier met mijn vrouw Ellen en onze 3 kinderen, Ko, Mies en Toos van 6, 5 en 2. Ko heeft afgelopen seizoen op de Looërmark zijn zwem-ABC mogen halen. In mijn dagelijks leven werk ik als tandarts bij de Watersnip Kliniek voor mondzorg. Dit doe ik samen met Xander Rijpstra. Oorspronkelijk kom ik uit Zeeland, daar heb ik mijn diploma’s gehaald tijdens het schoolzwemmen. Omdat er een grote wachtlijst is ontstaan in de zwembaden in Deventer en omstreken zijn wij door vrienden geattendeerd op de lessen bij de Looërmark. Een warm bad. Graag wil ik als voorzitter mijn steentje bij dragen om de bekendheid van dit fijne bad wat te vergroten en de goede kwaliteit van de mensen die zich inzetten te delen met anderen.

Nieuwe bestuurssamenstelling
Geert Landman
Eric Esmeijer
Marieke Denissen
Agnes Giesken
Maarten Broekman
Marcel Udink