Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bibliotheek Bathmen start opnieuw een Afhaalbieb

BATHMEN – Tijdens zijn toespraak op 14 december kondigde Mark Rutte aan dat bibliotheken voorlopig hun deuren weer moeten sluiten voor publieksactiviteiten, werken en studeren. Boeken afhalen is nog wel toegestaan. Daarom gaat de Bibliotheek Deventer, en dus ook het filiaal in Bathmen, weer over op de Afhaalbieb. Zo kan iedereen veilig blijven lezen. 

Via de website van de bibliotheek en de bibliotheekapp kunnen leden boeken en andere media reserveren. Na ontvangst van een bevestigingsmail van de bibliotheek dat ze zijn klaargelegd, kunnen de boeken worden opgehaald. Boeken inleveren kan ook gewoon. Voor de leden die niet naar de bibliotheek kunnen of willen komen is de inlevertermijn van materialen die tussen 12 december en 19 januari ingeleverd moesten worden automatisch verlengd. 
De openingstijden van de afhaalbiebs wijken af van de openingstijden die bibliotheek-bezoekers gewend zijn. In Bathmen zijn de aangepaste openingstijden maandag t/m vrijdag van 13.30-16.00 uur en zaterdag van 10.00-13.00 uur.
Op de website www.bibliotheekdeventer.nl/afhaalbieb staan de actuele openingstijden per vestiging. De pagina geeft ook meer informatie over de afhaalbiebs, het gebruik van de online Bibliotheek en andere digitale bibliotheekdiensten en een doorlink naar heel veel leuke boekentips.