Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bibliotheek Bathmen zoekt voorleesvrijwilligers

BATHMEN – Op 15 november 2019 verzorgt Bibliotheek Deventer Boekstart inloopochtenden voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders. Tijdens deze ochtenden lezen vrijwilligers voor en is er ruimte om te spelen en te zingen. De bibliotheek zoekt vrijwilligers die de inloopochtenden in Bathmen willen begeleiden.Samen lezen en liedjes zingen is niet alleen leuk maar ook heel goed voor de taal- en spraakontwikkeling van een kind. Voorlezen prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en geeft veel plezier. Het programma Boekstart van de bibliotheek stimuleert het (voor)lezen en laat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders genieten van boeken. De voorleesochtenden zijn gratis toegankelijk.

Bibliotheek Bathmen biedt ook Boekstart inloopochtenden aan en is per direct op zoek naar enthousiaste voorleesvrijwilligers die deze ochtenden willen begeleiden. De Boekstart vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand, van 10.00 – 11.00 uur in de bibliotheek Bathmen, Schoolstraat 25.

De voorleesvrijwilligers worden begeleid door het team Jeugd en Onderwijs van de Bibliotheek Deventer en krijgen de mogelijkheid de training ‘Interactief voorlezen en Boekkeuze’ te volgen.

Hebt u een passie voor (voor)lezen en affiniteit met kinderen tussen de 0 en 4 jaar en lijkt het u leuk de Boekstart inloopochtenden in Bathmen te begeleiden? Neem dan contact op met Hetty Odenthal, e-mail hettyodenthal@bibliotheekdeventer.nl