Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bibliotheek en Wereldwinkel nodigen drie Bathmense schrijvers uit in Bibliotheek Bathmen

BATHMEN – Ter afsluiting van de Boekenweek komen drie auteurs uit Loo-Bathmen hun boeken presenteren. Ze zijn aanwezig op zaterdag 17 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur. Mieke Zomer, Dienke Cazimier en Babette van Mechelen vertellen over hun boeken die ze onlangs hebben uitgebracht en mocht u al een boek in uw bezit hebben dan kunt u het laten signeren.Graag nodigt men u uit voor deze huiskamerpresentatie van de auteurs, die u met plezier wat meer over hun werk vertellen en een persoonlijk woordje in uw boek schrijven.

Als u toch in de Bibliotheek bent, vergeet dan niet even te kijken naar de Paasacties van de Wereldwinkel voor de kinderen. Kinderen (van alle leeftijden) mogen een wedstrijdformulier in de winkel komen halen. Zij zoeken vervolgens in de etalages van de Wereldwinkel naar de verstopte eieren. Op ieder ei staat een letter. Samen vormen de letters een woord. De actie loopt tot en met vrijdag 30 maart.

Uit de goede oplossingen wordt een winnaar getrokken; deze ontvangt een leuke prijs. En op toonbank staat een pot met paaseitjes: hoeveel paaseitjes zitten erin? Waag een gok en win ook hiermee een prijs!

Dus kinderen: kom als een (Paas)haas naar de winkel en……. wees er als de kippen bij!