Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bij jubilerend Cultuurhuus Braakhekke gaat kaartverkoop op 1 juni van start

BATHMEN – Cultuurhuus Braakhekke bestaat deze maand 10 jaar. Om dit vieren werden op Hemelvaartsdag het Plein en de Schoolstraat omgetoverd tot een groot terras met foodstands en podia waar optredens plaatsvonden.Na de jaarlijkse fietstocht van Stichting Bathmen Promotie i.s.m. Boerendansgroep ‘Battumse Venne’, konden de bezoekers genieten van een lekker hapje en drankje en ondertussen luisteren en kijken naar optredens van gebruikers van het Cultuurhuus.

Een diversiteit aan muziek: van bigbandmuziek tot jazz en klassiek en uiteraard de bekende meezingers werden ten gehore gebracht met daartussen door uiteraard een dansoptreden van de boerendansgroep.

De foodstands werden gevuld door diverse Bathmense ondernemers die de gerechten op elkaar hadden afgestemd zodat ook hier voor elk wat wils was. Van voorgerecht tot dessert en daartussen in verschillende hoofdgerechten en afsluiten met een lekker kopje koffie. Kortom er was een heel menu beschikbaar.

Samen met het Cultuurhuus kijkt iedereen terug op een geweldige middag. De geluiden gaan al om dit een jaarlijks terugkerend evenement te laten worden.

De komende weken kunt u ook de ‘verjaardagskalender’ van het Cultuurhuus in de brievenbus vinden.

Diverse vrijwilligers zullen deze kalender huis-aan-huis bezorgen. Hier staan naast de nieuwe voorstellingen van komend seizoen ook de data, die al bekend zijn, van activiteiten van gebruikers van het Cultuurhuus in. Hang deze dus op zodat u niets hoeft te missen.

De kaartverkoop van de voorstellingen start op 1 juni. U kunt dit doen via de website met vernieuwde ticketshop en u kunt daarvoor uiteraard ook terecht bij het Infopunt Bathmen.

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe website zodat u nog beter en sneller kunt zien wat er allemaal in dit prachtige gebouw gebeurt.

Het Cultuurhuus heeft afgelopen zaterdag haar theaterseizoen afgesloten met een geweldig optreden van Nathalie Baartman met haar programma Voest.