Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Bijdrage Rabobank voor Cultuurhuus Braakhekke

BATHMEN – Als coöperatieve bank kiest Rabo ervoor jaarlijks een flink deel van de winst te besteden aan lokale doelen. Rabo is steeds op zoek naar manieren om onze gezamenlijke leefwereld te versterken.Vanuit het zogeheten Coöperatiefonds wordt vier keer per jaar door de ledenraad een bedrag verdeeld binnen de regio. Aanvragen kunnen worden gedaan op het gebied van cultuur, sport, welzijn en die zijn gericht op het vergroten van maatschappelijke verbinding tussen mensen.

Dit keer mocht ook Cultuurhuus Braakhekke een mooie bijdrage ontvangen bij de kosten voor de komende verbouwing. Vooral het beter toegankelijk maken van het pand, zodat het Cultuurhuus voor iedereen een goed bereikbare ontmoetingsplek in de Bathmense samenleving is, werd hiermee gewaardeerd. Hanny Biemolt en Johan Kippers waren blij verrast door de cheque ter waarde van vijfduizend euro.

Elders op deze site kunt u meer lezen over de verbouwingsplannen van Cultuurhuus Braakhekke.