Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bijzondere foyervoorstelling in Cultuurhuus Braakhekke:

Bob Dylan tribute 1962 – 1964

BATHMEN – Als voorproefje op het concert medio april in Amsterdam is er in de foyer van Cultuurhuus Braakhekke op zaterdag 1 april een Bob Dylan tribute door 60sDylan. Het intieme karakter van de avond vraagt om deze huiskamersetting.

In het begin van de roerige jaren zestig kan Bob Dylan als geen ander de gevoelens van zijn generatie verwoorden. In amper drie jaar tijd groeit hij uit van een 21-jarige singer-songwriter in kleine cafés tot een idool. Alle liedjes die 60s Dylan spelen en zingen komen uit de beginperiode van Dylans carrière, 1962, ’63 en ’64. Om te snappen waarom Dylan, die naar de mening van velen niet kan zingen, toch zo snel faam verwierf, moeten we de tijdgeest waarin hij de liedjes schreef kennen. Een tijd van rassenrellen, van de koude oorlog en van werkloosheid. 60s Dylan vertelt over het Amerika van ’62, ‘63 en ‘64 en het effect ervan op de 21-jarige Dylan, ondersteund met slides en authentieke filmbeelden.

Lukt het 60s Dylan de veel gehoorde mening “Bob Dylan, kan niet zingen” om te buigen naar, “Bob Dylan maakt bijzondere liedjes?“

60s Dylan bestaat uit Frank Assink, Bart en Martin Eugelink.

Voor de echte liefhebbers is deze avond een must. Wilt u hierbij zijn? Bestel dan uw kaartje, want het aantal plaatsen is beperkt.

Aanvang 20.30 uur en de entreeprijs is € 10,00.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cultuurhuusbraakhekke.nl of bij het Infopunt.