Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bijzondere programmering rondom “70 jaar bevrijding

in Bathmen”

Bijzondere programmering

BATHMEN – Cultuurhuus Braakhekke heeft in de maanden april en mei 2015 met verschillende gebruikers een gezamenlijke programmering rondom het thema ‘ 70 jaar bevrijding in Bathmen’. Het is een afwisselend programma met lezingen, voorstellingen, een concert en gezamenlijk eten.

Op vrijdagmiddag 24 april zal de groep vrijwilligers van Samen Eten ook hun diner in het teken dit thema serveren: de kleuren rood, wit blauw en oranje komen in de gerechten terug! Vanaf 17.30 uur wordt dit menu geserveerd. Er wordt wel van u verwacht dat u van te voren opgeeft. Dit kan via het Infopunt Bathmen 0570-540839.

Op woensdagmiddag 29 april om 14.30 uur wordt de voorstelling Oorlogsgeheimen, een spannende en muzikale voorstelling van VET jeugdtheater gespeeld voor iedereen vanaf 8 jaar.

Een voorstelling vol geheimen, helden, herinneringen en ook verliefdheid en vriendschap. De Tweede Wereldoorlog wordt in deze voorstelling tastbaar gemaakt voor kinderen, hun ouders en grootouders! Het bekende boek van Jaques Vries is het uitgangspunt voor deze voorstelling.

Maandag 11 mei om 20.00 uur is de afsluiting van dit thema de Vrouwen van Nu die Debby Petter met haar voorstelling  ‘ Ik ben er nog’.. geprogrammeerd hebben.

Een voorstelling over schuld en schaamte, over levenslange schade. Een verhaal over toen en nu, van alle tijden. Een verhaal over wat een oorlog met mensen doet. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek, het verhaal dat haar moeder uiteindelijk kon vertellen.

Voor meer informatie: www.cultuurhuusbraakhekke.nl , 0570-542420 of Infopunt Bathmen,

0570-540839.