Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Boer in hart en ziel

23 augustus: Kerkdienst op boerderij Hof te Dorth

BATHMEN – Op zondag 23 augustus houden de kerken uit Bathmen, Colmschate/Schalkhaar, Lettele en Okkenbroek een gezamenlijke oecumenische kerkdienst in de openlucht over het thema “Boer in hart en ziel”. Voor deze boerderijdienst zijn zij te gast op het legpluimveebedrijf de Hof te Dorth, van Jan-Hein en Sandra Nikkels.

In deze tweejaarlijkse kerkdienst, die is voorbereid door de werkgroep Landbouw en Kerken, staat de vraag centraal of het geloof een rol speelt in de keuzes die je als boer en boerin maakt.

De dienst wordt geleid door ds. Trijnie Plattje en Leo Geurts, pastoraal werker en Muziekvereniging Eendracht uit Colmschate verzorgt de muziek. Ook kinderen zijn natuurlijk van harte welkom; voor hen is er een activiteit en voor de allerkleinste is er oppas.

Na de dienst is er gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding over het legpluimveebedrijf, kunt u informatie krijgen over het Nederlandse ei en is er een mogelijkheid om u te verdiepen in de bijzondere geschiedenis van de Hof te Dorth.

Het adres van de Hof te Dorth is Gorsselseweg 38, 7437 BG Bathmen.

De dienst begint om 10.00 uur.

De organisatie hoopt natuurlijk op mooi zomers weer, zodat de viering in de open lucht kan worden gehouden. Maar ook bij minder gunstig weer gaat de dienst gewoon door, want er is voldoende gelegenheid om binnen te zitten.

In verband met de (beperkte) parkeermogelijkheden wordt u dringend gevraagd zoveel mogelijk om met de fiets te komen. Vriendelijk verzoek om de aanwijzingen op de bordjes en van de parkeerregelaars op te volgen.

De mensen die gebruik maken van de vervoersregeling van hun kerk kunnen op de gebruikelijke wijze kenbaar maken of zijn naar de dienst willen.

Houdt u er rekening mee dat er deze zondag geen reguliere diensten/vieringen zijn in de meewerkende kerken in Bathmen, Colmschate (Ichtus), Schalkhaar (Park Braband), Lettele en Okkenbroek.