Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Boerderijdienst

Protestantse Gemeente Bathmen

BATHMEN – Komende zondag 23 augustus 2015 verzorgt de werkgroep Landbouw en Kerken een Boerderijdienst. De werkgroep bestaat uit leden van de diverse geloofsgemeenschappen in Bathmen, Colmschate/Schalkhaar, Okkenbroek en Lettele. Het thema voor deze boerderijdienst luidt: Boer in hart en ziel.De dienst wordt geleid door ds. Trijnie Plattje en pastoraal werker Leo Geurts. Muziekvereniging Eendracht zal voor de nodige muziek zorgen.

Het zal een viering zijn vooral alle mensen: iedereen is welkom! Oók kinderen: voor de grotere is er een speciaal programma en voor de kleinere is er oppas.

Na de dienst is er een rondleiding over het legpluimveebedrijf en is er de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met de geschiedenis van de Hof te Dorth. Want dáár wordt de boerderijdienst gehouden, op de Hof te Dorth (Gorsselseweg 38, 7437 BG Bathmen).

Natuurlijk hopen we op stralend weer – maar we zullen ons door een buitje niet uit het veld laten slaan: we gaan dan gewoon binnen zitten.

Kortom: alle mensen van de hele wereld, groot en klein, zijn uitgenodigd voor deze boerderijdienst op de Hof te Dorth die zo tegen klokslag 10.00 uur van start gaat. Wel:kom!