Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

BOL-viering

Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek

BATHMEN-OKKENBRIEK – Op 24 juni is er een BOL-viering in Lettele. Voor degenen die daar nog nooit van gehoord hebben: BOL staat voor Bathmen, Okkenbroek en Lettele. Alle kerken uit deze dorpen geven samen inhoud aan een oecumenische, laagdrempelige viering – voor ieder herkenbaar.Het thema deze keer is: ‘God kent jou’. Over Liefde die er al was voor je ter wereld kwam, die met je meegaat en je nooit loslaat. Op een speelse manier wordt dit thema naar voren gebracht met ondersteuning van het More Music Orkest uit Lettele en van de voorbereidingsgroep die hieraan heeft meegewerkt.

We hopen natuurlijk op mooi weer, zodat het een echte openluchtviering kan worden in de pastorietuin. Maar anders kunnen we terecht in de Nicolaaskerk van Lettele.

De viering begint om 10.00 uur. Het zou fijn zijn als u voor buiten zelf een stoel wilt meenemen, zodat ieder lekker kan zitten.

Na afloop van de dienst is er onder het genot van koffie, thee of limonade gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en gezellig even na te praten.

Dus: waar je ook woont en wie je ook bent, weet je wel:kom!