Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Boottocht over de IJssel

BATHMEN – Het Rode Kruis Deventer verzorgt op zaterdag 13 mei een boottocht over de IJssel. Deze boottocht is bedoeld voor ouderen en mensen die wat minder mobiel zijn. Ook de mensen uit Bathmen worden hierbij uitgenodigd. Het Rode Kruis werkgroep Bathmen en Zonnebloem Bathmen coördineren de aanmeldingen in Bathmen.De boottocht is een gezellige dag varen over de IJssel. U wordt welkom geheten met koffie/thee en iets lekkers. Er wordt een warme maaltijd geserveerd. Verder krijgt u tijdens de boottocht twee consumpties en enkele hapjes. Het geheel wordt omlijst met gezellige muziek en natuurlijk is er het mooie uitzicht over de IJssel en haar oevers.

De kosten voor deze dag zijn € 20, – p.p. indien u zelf voor vervoer zorgt. Dit bedrag contant afrekenen op de boot. Indien u geen eigen vervoer hebt,  probeert men dat voor u te regelen.

De kosten hiervan zijn € 2,50 (af te rekenen met de chauffeur.)

Wilt u meer dan de twee aangeboden consumpties dan kunt u op de boot munten kopen voor € 2,50. Heeft u een dieet of andere specifieke wensen, meldt dit dan bij opgave.

U kunt zich opgeven tot uiterlijk zaterdag 6 mei 2017.

Bij opgave duidelijk vermelden: adres en telefoonnummer en of er sprake is van een dieet met specifieke wensen.

U kunt zich opgeven bij Toos Bronsvoort, tel. 0570-651329 of Janny Grotenhuis, tel. 0570-542588.

Het adres waar u wordt ingescheept is aan de Binnenhaven, Scheepvaartstraat 13 in Deventer. Opstappen is van 09.00 tot 09.45 uur en de boot vertrekt om 10.00 uur. U bent terug rond 16.30 uur.