Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Brainstorm mee over nieuwe Brink

BATHMEN – De Brink, het hart van Bathmen, is toe aan vernieuwing. Dit staat als één van de belangrijkste punten op de Dorpsagenda. Het plein biedt talloze mogelijkheden. Van een levendig plein vol terrassen tot een rustig plein met veel groen. Alles ligt nog open. Hoe De Brink er uit komt te zien, daar kunt u op woensdag 10 oktober over meedenken!De werkgroep Plan Brink Bathmen nodigt iedereen uit voor een brainstormavond op woensdag 10 oktober. Jong, oud, ondernemer, omwonende, belangstellende: kom naar Cultuurhuus Braakhekke en breng uw idee of wens naar voren. Een ieder kan zijn of haar idee of wens in de openbaarheid, maar ook anoniem aandragen. Ook kunt u zich die avond aanmelden als lid van de werkgroep. De gemeente ondersteunt dit soort activiteiten niet zonder dat de samenleving daarbij betrokken is en stelt uw inbreng dan ook zeer op prijs.

Koffie en thee staan om 19.45 uur klaar. Om 20.00 uur start het programma onder leiding van Bert Rietman. Hij zorgt als onafhankelijk voorzitter voor een dynamisch, interactief en sprankelend programma waarin alle aanwezigen hun ideeën en wensen voor een veilige, gezellige, ondernemende, bruisende of juist rustige Brink kwijt kunnen. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.