Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bruisende Brink weer een stap dichterbij

Uitnodiging inwoners en belanghebbenden

BATHMEN, november 2019 – Plan Brink Bathmen ontvangt financiële middelen voor het maken van een herinrichtingsplan voor een toekomstbestendige, bruisende Brink.De werkgroep Plan Brink Bathmen heeft van de gemeente Deventer een financiële bijdrage ontvangen voor het maken van een schetsontwerp voor een toekomstbestendige, bruisende Brink zo ook voor de daarop volgende fase een voorlopig ontwerp met kostenraming. Dit op basis van alle ideeën die inwoners en belanghebbenden uit Bathmen al eerder hebben ingebracht. Uitgangspunt voor de nieuwe inrichting is dat de Brink straks een prachtige plek zal zijn waar iedereen elkaar kan ontmoeten. Dat het plein het hele jaar door bruist van de activiteiten en voldoende ruimte en mogelijkheden biedt voor een gezellig praatje of een adempauze tijdens een wandeling of fietstocht.

De werkgroep wil het vervolgproces zo zorgvuldig mogelijk aanpakken. Daarom nodigt de werkgroep alle inwoners van Bathmen en andere belanghebbenden uit voor een bijeenkomst voordat het schetsontwerp gemaakt gaat worden.

De bijeenkomst zal zijn op woensdag 12 februari 2020, 19.30 uur in ‘t Dijkhuis. Tijdens deze bijeenkomst krijgt iedereen de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele ‘voors’ en ‘tegens’ te uiten. Pas daarna zal het schetsontwerp gemaakt worden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst via planbrink@bathmen.nl Meer informatie over de ontwikkeling van de Brink is te vinden op www.planbrinkbathmen.nl, hierop kunt u zich ook aanmelden voor de Nieuwsbrief. Zie op deze website tevens de contactgegevens van de werkgroepleden waaraan u uw eventuele vragen ook kunt stellen en of via planbrink@bathmen.nl

 

De Brink een plein van en voor alle Bathmenaren

Voor de daadwerkelijke uitvoering van de plannen zal draagvlak, samenwerking en inzet van de inwoners en belanghebbenden noodzakelijk zijn. Hier kan dan ook niet vroeg genoeg mee gestart worden om ook hierover mee na te denken en praten!

Natuurlijk houdt de werkgroep u op de hoogte van de vorderingen en zal men, na het opstellen van het schetsontwerp, u graag weer betrekken bij de voortgang. Grote aanpassingen zijn dan echter niet meer gewenst vandaar het belang van deze bijeenkomst op woensdag 12 februari 2020, 19.30 uur in ’t Dijkhuis.

 

Jackie van Beek, werkgroep Plan Brink Bathmen.