Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Cappella Enschede

‘About Love &’

BATHMEN – Zondag 4 november zal Cappella Enschede een concert geven in de Dorpskerk te Bathmen. Het programma ‘About Love &’ brengt een ode aan de liefde, of het nu gaat om de aanbidding van het Goddelijke of om het Verlangen naar de Ene.Cappella Enschede begon zijn bestaan in 2016 met de uitvoering van dubbelkorige motetten van J.S. Bach. De zangers van Cappella Enschede hebben allen ruime koorervaring en de meesten van hen zijn werkzaam als professioneel musicus.

Jeanet Bosch, klaveciniste en dirigente, studeerde aan de conservatoria van respectievelijk Enschede en Amsterdam. Haar docenten waren o.a. Remy Syrier en Jacques Ogg (klavecimbel) en Daniel Reuss, Paul van Nevel en Hans van den Hombergh (koordirectie).

De uitvoerenden van Cappella Enschede zijn Isa Berix en Ilse van Griensven (sopraan), Minou Tuijp en Baukje Toren (alt), Jan Kruisselbrink en Henk Stoeten (tenor) en Eddy van Binsbergen en Gerrit Jan Hamerslag (bas). De vocalisten worden begeleid door Elisabeth Ingenhousz en Ana Vasic (viool), Gisela Uhlen-Tuyala (viola da gamba) en Tilman Grey (orgel).

Op het programma staan werken van J.S. Bach, Monteverdi en Stoeten.

Concert 4 november Dorpskerk Bathmen, toegang: € 15,00; donateurs € 10,00 incl. consumptie. Jongeren tot 18 jaar gratis toegang. Aanvang: 15.00 uur.