Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Carillon speelt chansons voor de beklimmers van de Alpe D’Huez

BATHMEN – Komende zaterdag 21 mei zal beiaardier Bauke Reitsma tijdens de carillonbespeling van 11.00 tot 12.00 uur chansons spelen. Hij geeft daarmee een Frans tintje aan de sponsoractiviteiten van de deelnemers aan Alpe dhuZes op het Kerkplein in Bathmen.

De deelnemers uit Bathmen en omstreken organiseren deze zaterdag een gezellige manifestatie om nog extra geld op te halen voor de strijd tegen kanker.
Komt u onder het genot van koffie, thee en koek genieten van: Une belle histoire, Non je ne regrette rien, Pour un flirt avec toi, Tout les garçons et les files, La Ballade, Vous permettez monsieur, Au printemps, La vie en rose, Sans mille chansons, Sous le ciel de Paris, het repertoire van Ramses Shaffy en Liesbeth List en nog veel andere chansons en vergeet niet een laatste duit in het zakje te doen voor de deelnemers.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen zij per fiets, rennend of wandelend op één dag zo vaak als mogelijk de Alpe d’Huez.