Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Chiel in ’t Hof en

Branco ter Keurs verkopen kerstbomen vanaf de Bleke

BATHMEN – Branco en Chiel zijn twee jongens die aan de Kerkdijk in Bathmen wonen. Zij huren deze woning van ‘t Dijkhuis voor ‘een appel en een ei.’ Om iets terug te doen voor ‘t Dijkhuis zijn zij op het idee gekomen om kerstbomen te gaan verkopen en 10% van elke verkochte kerstboom te doneren aan de activiteitenpot van ‘t Dijkhuis.De reden voor de donatie aan specifiek de activiteitenpot is dat de jongelui eerder dit jaar in aanraking zijn gekomen met de activiteitencommissie. Zij hadden samen een activiteit georganiseerd voor de bewoners van ‘t Dijkhuis, een huifkartocht naar de Bêkezangers bij het Open Air Biljarttoernooi in Zuidloo. Dit gaf hen zo’n voldoening dat ze op dit idee zijn gekomen. Ze hebben grote en kleine bomen, met en zonder kluit, vers gestoken van de Veluwe. Het assortiment bestaat uit Nordmann, Fraseri en Omorika (normale Blauwspar).

Kom zelf uw eigen kerstboom uitzoeken!

De verkoop vindt plaats op de Bleke, het grasveldje naast de Brink. Indien gewenst bezorgen ze in het dorp dezelfde avond uw kerstbomen geheel gratis aan huis.

Onderstaand vindt u de verkoopdata, op deze dagen kunt u een prachtige kerstboom uitzoeken vanaf 9.00 tot 17.00 uur: woensdag 6 december, donderdag 7 december, vrijdag 8 december, zaterdag 9 december. zondag 10 december, vrijdag 15 december,zaterdag 16 december, zondag 17 december, vrijdag 22 december en zaterdag 23 december.